top of page
Paneldiscussie Header Spreker Deborah Nas v1.jpg
Paneldiscussie Header Spreker Deborah Nas v1.jpg

Paneldiscussie.

Vraag Deborah als deelnemer of moderator van een paneldiscussie op uw event voor een diepgaande en levendige discussie over technologische innovatie en digitale transformatie.

Deborah als moderator van uw panel

Geeft uw paneldiscussie meer diepgang

Deborah’s kennis en ervaring in innovatie en digitale transformatie stellen haar in staat om de juiste verdiepingsvragen te stellen en om inhoudelijke verbanden te leggen tussen de antwoorden van de verschillende panelleden. 

Combineert een goede voorbereiding met spontaniteit

Deborah verdiept zich in de profielen van de panelleden en bereidt de paneldiscussie tot in de puntjes voor. Ze stemt de onderwerpen vooraf af met de panelleden, waardoor zij vol zelfvertrouwen en met concrete voorbeelden de paneldiscussie ingaan.

De inhoud wordt afgestemd maar de discussie niet 'gescript': hiermee blijft de spontaniteit behouden en ontstaat er ruimte voor verfrissende verdiepingsvragen.

Zorgt voor interactie met uw publiek

Deborah stimuleert interactie met de zaal. Dit leidt tot een levendige paneldiscussie waarbij de onderwerpen aan bod komen die uw publiek boeien.

Deborah als panellid

Geeft verhelderende antwoorden en actuele voorbeelden

Als hoogleraar en technologie-trendwatcher heeft Deborah veel vakkennis en kent ze de nieuwste innovaties op het gebied van technologische ontwikkelingen in vele vakgebieden. 

Verlevendigt de paneldiscussie

Deborah zorgt met haar scherpe blik en verfrissende ideeën voor een levendige discussie die uw publiek zal boeien.

Zorgt voor relevantie voor de bezoekers

Deborah stemt haar voorbeelden af op het thema van het event en uw publiek. Als zij tevens een presentatie geeft dan zorgt ze dat beide onderdelen goed op elkaar aansluiten.

Graduate Entrepeneur 2023.jpg

Wilt u het maximale uit uw event en paneldiscussie halen?
Vraag Deborah voor een keynote op maat en als moderator van uw paneldiscussie!
Deborah zorgt dat beiden inhoudelijk perfect op elkaar aansluiten.

Over Deborah

Deborah is een bevlogen expert op het gebied van technologische innovatie en de organisatorische uitdagingen in digitale transformatie. Ze acteert op het snijvlak van psychologie, technologie en business en geeft aan de hand van verfrissende voorbeelden en anekdotes inzicht in de redenen waarom technologische innovaties vaak langzaam omarmd worden in traditionele bedrijven. Bovendien deelt ze concrete tips en voorbeelden wat wél werkt.

Met ruim 25 jaar hands-on ervaring in innovatieprojecten in diverse sectoren weet ze uit eigen ervaring wat de uitdagingen van grote organisaties zijn. Deborah is deeltijdhoogleraar bij de Technische Universiteit Delft, 'Innovation Lead’ bij het Centre for Quantum & Society, commissaris bij Hardt Hyperloop, bestuurslid bij Stichting Cre8 en lid van de investeringscommissie InnovationQuarter Capital, een investeringsfonds van €143 miljoen dat in deep tech startups investeert.

Nieuwsgierig naar de thema- lezingen van Deborah in het Nederlands en Engels? 
bekijk alle presentaties hier

Quantum Lezing Spreker Deborah Nas.jpg
bottom of page