top of page
Toekomst van Werk Lezing Header Spreker Deborah Nas.jpg

De toekomst van werk.

Ontdek hoe technologie onze manier van werken en onze werkzaamheden in hoog tempo verandert.

De onderwerpen

Hoe verandert technologie ons werk?

Een overzicht hoe technologie ons werk de afgelopen decennia veranderd heeft en wat we de komende decennia kunnen verwachten.

Wat is de impact van AI op werk en de ‘workforce’?

Ontdek welke beroepsgroepen het meest geraakt worden door AI en wat de consequenties hiervan zijn. 

Wat beïnvloedt hoe snel iemand nieuwe technologieën omarmt?

Inzicht in de psychologie achter technologie-adoptie, hoe dit zich verhoudt tot leeftijd en hoe organisaties hiermee om kunnen gaan.

Werken bij een modern tech bedrijf of een traditioneel bedrijf?

Maak kennis met de (digitale) tools en processen van tech startups en scaleups en hoe dit verschilt van traditionele organisaties.

Wat zijn veelbelovende startups die ons werk zullen veranderen?

Een inspirerend overzicht van producten en diensten die onze manier van werken drastisch zullen veranderen.

Toekomst van werk afbeelding Presentatie Deborah Nas.png

Nieuwsgierig hoe de toekomst van werk eruitziet?

Deborah’s diepgaande kennis van diverse sectoren, haar enthousiasmerende presentatiestijl en haar vermogen om technologie voor iedereen begrijpelijk te maken, maken haar de ideale spreker voor uw event.

Over Deborah

Deborah is een bevlogen expert op het gebied van technologische innovatie en hoe organisaties omgaan met technologische vernieuwing.

Ze acteert op het snijvlak van psychologie, technologie en business en geeft aan de hand van verfrissende voorbeelden en anekdotes inzicht in de redenen waarom technologische innovaties vaak langzaam omarmd worden in traditionele bedrijven.

Deborah is een veelgevraagd spreker over de impact van technologie op werk en medewerkers. Met ruim 25 jaar hands-on ervaring in innovatieprojecten in diverse sectoren weet ze uit eigen ervaring wat de uitdagingen van grote organisaties zijn.

Deborah is deeltijdhoogleraar ‘Strategic Design for Technology-Based Innovation’ aan de Technische Universiteit Delft,  ‘Innovation Lead’ bij het Centre for Quantum & Society, commissaris bij Hardt Hyperloop, bestuurslid bij Stichting Cre8, en lid van de investeringscommissie InnovationQuarter Capital, een investeringsfonds van €143 miljoen dat in deep tech startups investeert.

Nieuwsgierig naar de overige thema- lezingen van Deborah in het Nederlands en Engels? Bekijk alle presentaties hier

Toekomst van Werk Lezing Spreker Deborah Nas.jpg

“Als je niet acteert dan wordt de kloof tussen jonge en oude werknemers op de werkvloer steeds groter."

Deborah in actie

Testimonials

"Deborah heeft de verwachting overtroffen. Ze heeft echt veel tijd gestoken in het leveren van maatwerk en overleg. Het resultaat was heel bijzonder, het belangrijkste moment van ons event!

Directeur Logeion

Vraag hier uw maatwerk lezing aan over de toekomst van werk

Deborah maakt haar presentatie op maat voor uw publiek. In een online meeting bespreekt u de opzet van het event, de doelgroep en het gewenste effect van de presentatie, waarna Deborah haar presentatie op maat maakt.

Haar enthousiasmerende presentatiestijl, gecombineerd met inspirerende voorbeelden die passen bij de interesses van uw publiek, zorgen ervoor dat uw bezoekers de zaal verlaten met een flinke dosis inspiratie.

verfrissende en verhelderende presentatiestijl
op het snijvlak van technologie, psychologie en business
toegespitst op uw sector en publiek
met concrete tips en handvatten

Nieuws en artikelen

bottom of page