top of page
AI Lezing Header Spreker Deborah Nas v2.jpg

DE AI-REVOLUTIE.

In "De AI-revolutie" neemt Deborah Nas uw publiek mee op een fascinerende reis door het landschap van kunstmatige intelligentie en generatieve AI.

De onderwerpen

Wat is AI en hoe werkt het?

Deborah legt op begrijpelijke wijze uit welke technologieën en businessmodellen de basis vormen van applicaties zoals ChatGPT.

Hoe zal AI werk en organisaties transformeren?

Wat AI vandaag al kan, wat we in de nabije en verre toekomst kunnen verwachten en wat dit betekent voor medewerkers en organisaties.

Wat kun je met (generatieve) AI?

Inspirerende toepassingen van (generatieve) AI, geïllustreerd met voorbeelden die passen bij de interesses van uw publiek.

Hoe ziet ons werk en leven er in de toekomst uit?

Een vooruitblik hoe generatieve AI, en toepassingen zoals ChatGPT, ons werk en ons leven veranderen.

Welke maatschappelijke vragen roept AI op?

Inzicht in de ethische, juridische en maatschappelijke vraagstukken die AI met zich meebrengt. 

Hoe kunt u profiteren van AI?

Praktische tips om meer te leren over AI en er mee aan de slag te gaan.

AI afbeelding 928 x 1232 pixels uitgezoomd.png

Nieuwsgierig naar de mogelijkheden en uitdagingen die de AI-revolutie met zich meebrengt?

Laat u door Deborah inspireren en krijg inzicht in hoe kunstmatige intelligentie ons werk en leven nu al beïnvloedt en in de toekomst drastisch zal transformeren.

Over Deborah

Deborah is professor, futurist en trendwatcher op het gebied van innovatie en technologie en een veelgevraagd spreker over de impact van AI.

Deborah is deeltijdhoogleraar ‘Strategic Design for Technology-Based Innovation’ aan de Technische Universiteit Delft,  ‘Innovation Lead’ bij het Centre for Quantum & Society, commissaris bij Hardt Hyperloop, bestuurslid bij Stichting Cre8, en lid van de investeringscommissie InnovationQuarter Capital, een investeringsfonds van €143 miljoen dat in deep tech startups investeert.

 

Ze maakt de wereld van AI begrijpelijk voor ieder publiek en geeft op inspirerende wijze inzicht in wat er vandaag al mogelijk is, wat we in de toekomst kunnen verwachten en wat de kansen en bedreigingen zijn die AI met zich meebrengt. De AI-revolutie is een must-see voor iedereen die wil begrijpen hoe AI ons werk en ons leven zal veranderen.

Nieuwsgierig naar de overige thema- lezingen van Deborah in het Nederlands en Engels? Bekijk alle presentaties hier

AI Lezing Spreker Deborah Nas.jpg
Deborah-Nas _ Floris Heuer 3_edited_edited.jpg

Testimonials

"We hebben tijdens de borrel veel complimenten gekregen over jouw lezing over AI. Erg goed gedaan. Veel mensen zijn naar huis gegaan met het gevoel ‘hier moet ik wat mee’. Doel bereikt! 

Milou van Elburg, Producent

Regio Zwolle Congres

Deborah in actie

Vraag hier uw maatwerk lezing aan over AI door spreker Deborah Nas.

Deborah maakt haar presentatie op maat voor uw publiek. Het is bijvoorbeeld mogelijk om een combinatie te maken tussen AI en quantum, de volgende disruptieve technologie die op ons afkomt. In een online meeting bespreekt u de opzet van het event, de doelgroep en het gewenste effect van de presentatie, waarna Deborah haar presentatie op maat maakt. 

 

Haar enthousiasmerende presentatiestijl, gecombineerd met inspirerende voorbeelden die passen bij de interesses van uw publiek, zorgen ervoor dat uw bezoekers de zaal verlaten met een flinke dosis inspiratie.

verfrissende en verhelderende presentatiestijl
op het snijvlak van technologie, psychologie en business
toegespitst op uw sector en publiek
met concrete tips en handvatten

Nieuws en artikelen

bottom of page