top of page
Onderwijs Tecnologie Innovatie Lezing Header Spreker Deborah Nas.jpg

Technologietrends in het onderwijs

Ontdek hoe technologie het onderwijs slimmer kan maken.

De onderwerpen

Welke rol speelt technologie in het onderwijs van de toekomst?

Inzicht in hoe technologie kan bijdragen aan de grote uitdagingen van ons onderwijs: het lerarentekort, kansenongelijkheid en dalende lees- en schrijfvaardigheden.

Wat kan Artificiële Intelligentie voor het onderwijs betekenen?

Praktische voorbeelden die de impact van AI op het onderwijs tonen, en welke vragen dit oproept bij leraren, ouders en beleidsmakers.

Wat moeten we met ChatGPT in het onderwijs?

Inzicht in de voor- en nadelen van generatieve AI-tools zoals ChatGPT voor leraren én leerlingen.

Welke startups zorgen voor verandering in het onderwijs?

Voorbeelden van innovatie-aanjagers in het onderwijs die passen bij de interesses van uw publiek.

Hoe kunnen we technologie-adoptie in het onderwijs versnellen?

Inzicht in de redenen achter de langzame adoptie van technologie in het onderwijs en hoe je hiermee om kunt gaan.

Technologietrends in Onderwijs Presentatie Deborah Nas.png

Deborah’s passie voor onderwijs, haar enthousiasmerende presentatiestijl en haar vermogen om technologie voor iedereen begrijpelijk te maken, maken haar de ideale spreker om te boeken voor uw event.

Over Deborah

Naast technologie-expert en professor is Deborah ook moeder van twee schoolgaande tieners. Ze legt op een verrassende en aansprekende wijze uit waarom nieuwe technologische innovaties slechts langzaam hun weg vinden naar het klaslokaal door haar kennis over het menselijk gedrag en persoonlijke anekdotes te combineren.

Deborah is een veelgevraagd spreker voor studiedagen, de dag van de leraar en bestuursbijeenkomsten. Ze weet wat er speelt in het onderwijs en heeft hands-on ervaring met digitale transformatie en vernieuwing van curricula.

Deborah is deeltijdhoogleraar ‘Strategic Design for Technology-Based Innovation’ aan de Technische Universiteit Delft, commissaris bij Hardt Hyperloop, 'Innovation Lead’ bij het Centre for Quantum & Society, bestuurslid bij Stichting Cre8, en lid van de investeringscommissie InnovationQuarter Capital, een investeringsfonds van €143 miljoen dat in deeptech startups investeert. Daarnaast is ze op een persoonlijke missie om meer technologie in het basis- en voortgezet onderwijs te krijgen.

Nieuwsgierig naar de overige thema- lezingen van Deborah in het Nederlands en Engels? Bekijk alle presentaties hier

Onderwijs Lezing Spreker Deborah Nas.jpg

“Kinderen die nu naar de lagere school gaan, beginnen tussen 2035- 2045 aan hun eerste baan. De wereld ziet er dan echt anders uit. We moeten ons onderwijs nú afstemmen op de toekomst!"

Deborah in actie

Testimonials

"Ik krijg nog bijna dagelijks reacties van mensen die lovend waren over je presentatie bij de start van de (e)sports Tech Campus. Het heeft mensen echt even wakker geschud om anders tegen verandering en technologie aan te kijken. De heldere manier van presenteren en de duidelijke toelichting zorgden ervoor dat de boodschap precies is aangekomen zoals we gehoopt hadden.

Marcella Wiffrie, Strategisch adviseur economie, Gemeente Purmerend

Vraag hier uw maatwerk presentatie aan over technologie en het onderwijs

Deborah combineert in haar inspirerende presentaties haar ervaringen als moeder van twee schoolgaande kinderen, haar kennis als innovatie-professor en haar passie voor vernieuwing van het onderwijs.

Deborah kan haar presentatie op maat maken voor het primair, voortgezet of het hoger onderwijs. In een online meeting bespreekt u de opzet van het event, de doelgroep en het gewenste effect van de presentatie, waarna Deborah haar presentatie op maat maakt. Hiermee bent u ervan verzekerd dat uw bezoekers de zaal verlaten met een flinke dosis inspiratie én concrete handvatten voor de toekomst.

verfrissende en verhelderende presentatiestijl
op het snijvlak van technologie, psychologie en business
toegespitst op uw sector en publiek
met concrete tips en handvatten

bottom of page