top of page

Technologietrends in de gezondheidszorg.

Ontdek hoe technologie de gezondheidszorg beter kan maken.

De onderwerpen

Wat zijn de technologietrends in de gezondheidszorg?

Een inspirerend overzicht van technologietrends en hoe dit kan bijdragen aan een kwalitatieve, toegankelijke, duurzame en betaalbare gezondheidszorg.

Welke kansen en bedreigingen biedt AI voor de gezondheidszorg?

Inzicht in de voor- en nadelen van Artificiële Intelligentie voor de inzet van de ontwikkeling van medicijnen, diagnostisering en behandeling van aandoeningen.

Welke rol kan technologie spelen in preventie en zelfzorg?

De laatste trends en ontwikkelingen in ‘wearable tech’, apps en technologische innovaties in de zelfzorg.

Wat zijn veelbelovende startups in de gezondheidszorg?

Een inspirerend overzicht van de innovatie-aanjagers in de gezondheidszorg die passen bij de interesses van uw publiek.

Hoe kunnen we de adoptie van nieuwe technologieën in de gezondheidszorg versnellen?

Inzicht in de redenen achter de langzame adoptie van technologie in de gezondheidszorg en wat we hieraan kunnen doen.

Technologietrends in Gezondheidszorg Presentatie Deborah Nas.png

Nieuwsgierig hoe de toekomst van de gezondheidszorg eruitziet?

Laat u door Deborah inspireren en krijg inzicht in hoe technologie kan bijdragen aan kwalitatieve, toegankelijke, duurzame en betaalbare gezondheidszorg.

Over Deborah

Deborah is een bevlogen expert op het gebied van technologische innovatie en hoe organisaties omgaan met technologische vernieuwing. Ze acteert op het snijvlak van psychologie, technologie en business en geeft aan de hand van verfrissende voorbeelden en anekdotes inzicht in de redenen waarom technologische innovaties vaak langzaam omarmd worden in de gezondheidszorg.

Deborah is deeltijdhoogleraar ‘Strategic Design for Technology-Based Innovation’ aan de Technische Universiteit Delft, 'Innovation Lead’ bij het Centre for Quantum & Society, commissaris bij Hardt Hyperloop, bestuurslid bij Stichting Cre8, en lid van de investeringscommissie InnovationQuarter Capital, een investeringsfonds van €143 miljoen dat o.a. in biotech en medtech investeert.


Aan de hand van praktische voorbeelden van innovatieve producten en diensten en ‘s werelds meest vooruitstrevende startups in de gezondheidszorg laat Deborah zien wat er vandaag al mogelijk is en wat we in de toekomst kunnen verwachten.

Nieuwsgierig naar de overige thema- lezingen van Deborah in het Nederlands en Engels? Bekijk alle presentaties hier

Gezondheidszorg Lezing Spreker Deborah Nas.jpg

“Technologie zal op vele manieren het werk van de zorgprofessional raken en de relatie tussen verzekeraar, zorgaanbieder en patiënt veranderen."

Deborah in actie

Testimonials

"In haar presentatie ter gelegenheid van het 25-jarig bestaan van Zorgverzekeraars Nederland heeft Deborah Nas op overtuigende wijze laten zien hoe AI de relatie tussen patiënt, zorgverlener en zorgverzekeraar fundamenteel verandert.

Petra van Holst-Wormser, algemeen directeur Zorgverzekeraars Nederland

Vraag uw maatwerk presentatie aan over technologie & gezondheidszorg

Deborah belicht de kansen en bedreigingen van nieuwe technologieën in de gezondheidszorg en legt op verhelderende wijze uit waarom de zorgsector nu slechts een fractie gebruikt van wat op technologisch gebied mogelijk is.

Om uw publiek maximaal te inspireren past Deborah haar presentatie aan op de interesses van uw publiek. In een online meeting bespreekt u de opzet van het event, de doelgroep en het gewenste effect van de presentatie, waarna Deborah haar presentatie op maat maakt. Hiermee bent u verzekerd van de perfecte presentatie voor uw publiek.

verfrissende en verhelderende presentatiestijl
op het snijvlak van technologie, psychologie en business
toegespitst op uw sector en publiek
met concrete tips en handvatten

bottom of page