top of page

Over Deborah

Technologie-expert
Spreker 
Auteur
Hoogleraar

Keynote spreker Deborah Nas

Veelgevraagd spreker op events en congressen

Als keynote spreker weet Deborah elk publiek te raken met haar inspirerende presentaties vol herkenbare en verrassende voorbeelden. Door technologische ontwikkelingen in een maatschappelijke én zakelijke context te plaatsen maakt ze inzichtelijk wat er vandaag al gaande is en wat we in de toekomst kunnen verwachten.

Deborah wordt geroemd om haar maatwerk. In een online meeting bespreekt u uw wensen, de opzet van het event, de doelgroep en het gewenste effect van de presentatie. Daarna gaat Deborah aan de slag om haar presentatie op maat te maken voor uw event en het publiek. Hiermee bent u verzekerd van een unieke en inspirerende presentatie met een boodschap die resoneert bij uw bezoekers.

Deborah’s  enthousiasmerende presentatiestijl en haar vermogen om technologie voor iedereen begrijpelijk te maken, maken haar de ideale spreker voor uw event.

klanten Deborah Nas: ASG
klanten Deborah Nas: T-Mobile
klanten Deborah Nas: KPMG
klanten Deborah Nas: RijksWaterStaat
klanten Deborah Nas: PEM Zorgverzekeraars Nederland
klanten Deborah Nas: Cargill
klanten Deborah Nas: NVZA logo
klanten Deborah Nas: Politie Nederland
klanten Deborah Nas: Dura Vermeer
klanten Deborah Nas: Ebay
klanten Deborah Nas: Heineken
klanten Deborah Nas: Vaillant
klanten Deborah Nas: Philips
klanten Deborah Nas: Mastercard
klanten Deborah Nas: ABN-AMRO
klanten Deborah Nas: NVM
klanten Deborah Nas: Capgemini
klanten Deborah Nas: BOVAG
klanten Deborah Nas: Gemeente Rotterdam
klanten Deborah Nas: Alliander
klanten Deborah Nas: Exact

Veelzijdig innovatie-expert

In de afgelopen 25 jaar heeft Deborah met meer dan 100 grote en kleine bedrijven aan uiteenlopende innovatieprojecten gewerkt. Momenteel fungeert ze als sparringpartner voor managementteams die hun organisatie toekomstbestendig willen maken. Daarnaast werkt ze met investeerders en startups aan het creëren van een sterke product-markt fit.

Haar rijke ervaring met grote en kleine organisaties in diverse sectoren maakt dat Deborah de taal van vele organisaties spreekt en inspirerende kruisverbanden kan leggen.

Wetenschap en praktijk

Deborah brengt academische inzichten en maatschappelijke uitdagingen samen. In haar rol als deeltijdhoogleraar bij de faculteit Industrieel Ontwerpen van de TU Delft leert ze studenten hoe ze nieuwe technologieën kunnen inzetten voor succesvolle innovatie.

 

Daarnaast leidt ze multidisciplinaire wetenschappelijke teams die in samenwerking met bedrijven en overheidsinstanties toekomstscenario's onderzoeken, variërend van nieuwe energiesystemen tot aan nieuwe vormen van mobiliteit.

"Het is mijn passie om mensen te inspireren en hen te laten zien wat technologische innovaties ons kunnen bieden, nu en in de toekomst."

Deborah's huidige rollen

Keynote Speaker

Spreker over technologie & innovatie op besloten en publieke events.

Auteur "Design Things That Make Sense"

Handboek met praktische designstrategieën om succesvol te innoveren. Een bron van inspiratie en kennis voor iedereen die met innovatie te maken heeft. designthingsthatmakesense.com

Deeltijdhoogleraar - TU Delft

Professor ‘Strategic Design for Technology-based Innovation’ aan de faculteit Industrieel Ontwerpen.

Doceren van innovatiemethoden voor technologie-gedreven innovatie en het leiden van universiteitsbrede visieteams. 

Lid Investeringscommissie - InnovationQuarter

Lid van het Investeringscomité van InnovationQuarter Capital, een impact-investeringsfonds van €143 miljoen gericht op disruptieve deeptech startups en scale-ups.

C-level Sparringpartner

Adviseur en sparringpartner voor directies, investeerders en startups.

Commissaris - Hardt Hyperloop

Lid Raad van Commissarissen bij Hardt Hyperloop, een revolutionair nieuw, duurzaam, mobiliteitsconcept.

Bestuurslid - Stichting Cre8

Bestuurslid bij Cre8, een sociale onderneming in ‘urban manufacturing’. Cre8 begeleidt jongeren met meervoudige problematiek naar zorg, opleiding of werk door het aanbieden van een traject waarin ze leren werken met lasersnijders en 3D printers.

Innovation lead - Centre for Quantum & Society

Toekomststudies en toolontwikkeling voor verkenning van de maatschappelijke impact van quantumtechnologie. Het Centre for Quantum & Society is onderdeel van Quantum Delta NL.

bottom of page